http://www.slade40years.com/, Slade, Dave Hill, Don Powell, Jim Lea, Noddy Holder, Glamrock, Slade40years, Don Powell Fanclub, Wolverhampton, Bilston,
25.07. Äänekoski (Finland) Keitele-jazz: Slade, Michael Monroe...

25.07. Äänekoski (Finland) Keitele-jazz: Slade, Michael Monroe...

 

 

Keskiviikkona rokataan

 

Keitelejazzin viikonloppu on täynnä jazzin maailmantähtiä, mutta tuttuun tapaan pohjustukset aloitetaan rockin puolelta.

Keskiviikko 25.7. tuleekin olemaan varsinaista rock&rollin riemujuhlaa. Testosteroni virtaa kun yleisön huomiosta kilpailevat Suomen kovimmat rock-kukot, Olli Herman Reckless Loven keulilla ja soolourallaan elämänsä vetoon intoutunut Michael Monroe.

Monroen uusin levy Sensory overdrive valittiin brittiläisen Classic rock -lehden äänestyksessä vuoden parhaaksi albumiksi, ja kysyntä keikoille on kova niin Suomessa kuin maailmallakin.

Hermanin ja Monroen kisaa tasoittelemaan saapuu miljoonia levyjä 70-luvulta alkaen myynyt Slade. Yhtyeen pitkä ura on ollut vuoristorataa, mutta ne kovimmat hitit kantavat edelleen komeasti jokamiehen brittirockin parhaita perinteitä matkassaan.

Jos illan kaikille kolmelle bändille etsii yhteistä nimittäjää, se löytyy väljästi tulkittuna glam-rockin suunnalta. Mielenkiintoista nähdä pystyykö maailman suosituimpiin yhtyeisiin aikanaan kuulunut Slade tarjoamaan vielä ehtoopuolellaankin vastuksen Suomen energisimmille rock-yhtyeille."

Jazzteltta, Rantapuisto ke 25.7.2012:

19:15 Reckless Love 19.15
21:00 Slade 21.00
23:00 Michael Monroe 23.00
 
4296 Views
Kommentare
()
Einen neuen Kommentar hinzufügenEine neue Antwort hinzufügen
Abbrechen
Antwort abschicken
Kommentar abschicken
Weitere laden
Dies ist eine mit page4 erstellte kostenlose Webseite. Gestalte deine Eigene auf www.page4.com